Nieuws

aug 19, 2023

Ise Dortmans & Nelis Dominicus kampioenen jeugd Jeu des Boules


Categorie: Jeugd
Ingezonden door: M.Derks

Nelis Dominicus en Ise Dortmans_winnaars jeugd 2023

Vandaag tijdens de Vorstenbosch Jeu des boules kampioenschappen werd ook weer de jaarlijkse Jeugd kampioenschappen gehouden. Maar liefst 14 teams bestaand uit 2 kinderen deden mee aan dit toernooi. Het wedstrijdschema was zo ingedeeld dat ieder team minimaal 3 wedstrijden mocht gooien. De 2 teams die de meeste punten hadden gehaald mochten in de finale strijden om de eerste en tweede plaats. De 2 teams die in de ranking op plaats 3 en 4 stonden mochten in de finale gaan strijden om de 3e plaats. 

Evi Diepstraten en Janne van de Loo mochten streden in de finale ronds om de 3e plaats tegen Liv van de Laar en Suze van der Heijden. Na een spannende strijd lukte het Liv en Suze niet om Evi en Janne van een 3e plaats te weerhouden. 

De hoofdfinale werd gespeeld tussen Ise Dortmans en Nelis Dominicus. Hun tegenstanders in deze grote finale waren Tommy Dominicus en Ruben Kanters. Ook dit was een finale om van te smullen. Het leek bijna voor de hand liggend dat Tommy en Ruben gingen winnen met een 10-0 voorstand. Maar helaas voor Tommy en Ruben hadden Ise en Nilis een spectaculaire comeback en wisten zijn uiteindelijk de wedstrijd te beslissen met een fraaie 13-10. Daarmee zijn Ise Dortmans en Nilis Dominicus de Vorstenbosch Jeugd Kampioenen bij de Vorstenbosch Jeu des boules kampioenschappen.

 

 

© Auteursrecht -2023