Home

May 13, 2024

Afgelopen zaterdag schoten wij van het Gilde Sint Antonius abt uit Vorstenbosch weer om de titel Gildekoning. Zo'n 19 gildebroeders en zusters streden om deze eervolle titel. Jelle van de Wetering loste in de 9de ronde het verlossende schot en mag zich de komende jaar Gildekoning van ons gilde noemen. gildekoning Jelle v.d. Wetering gilde Vorstenbosch

 

Feb 25, 2024

Afgelopen vrijdag heeft ons gilde een vendelhulde gegeven aan onze nieuwe burgemeester Mark de Man. Traditiegetrouw werd er ook een hernieuwde eed van trouw afgelegd. 

vendelhulde_nieuwe_burgemeester_mark_de_man (1)

 

 

 

Jan 25, 2024

 

Gehuldigden_Sara van den Broek_Bert Hoefs_Marc Somers_Wim Wijdeven_Ronnie van Grunsven_Jan van Grunsven_Nathalie van Zoggel_Martien van Asseldonk_Hein Nooijen_Janne Nooijen_Wout Nooijen

Op zondag 14 januari was er een gildemis in Lambertus Kerk

Op zaterdag 20 januari hield Gilde St. Antonius Abt te Vorstenbosch haar jaarlijkse teeravond in clubhuis ‘t Gildebergske. Enkele leden organiseerden de feestavond. Het clubhuis was mooi versierd en er waren lekkere hapjes.

Bij aanvang was er een frietkar om gezamenlijk te eten met aansluitend officiële opening door hoofdman Eric en huldigingen van jubilarissen: 65 jaar lid: Jan van Grunsven en Bert Hoefs, 50 jaar lid: Wim Wijdeven en Martien van Grunsven, 40 jaar lid: Hein Nooijen. Ook werden nieuwe leden: Janne en Wout Nooijen, Sara van den Broek en Nathalie van Grunsven en beschermheer Ronnie van Grunsven geïnstalleerd. Als verrassing kreeg Marc Somers een schild van verdienste uitgereikt voor zijn vele werkzaamheden als secretaris en inmiddels ook 25 jaar in de overheid van het gilde.

Na al de huldigingen kwam ons Jentje(oud hoofdman Jan van Grunsven), moppen tappen. Daarna werd in de avond lekker gebuurt en gedanst, onder genot van een lekker drankje, met muzikale begeleiding gilde-DJ’s Ad en Sel Somers.

Rond de klok van 12 uur stopte de muziek en later werd de tapkraan ook dichtgezet en gingen de laatste gildebroeders en –zusters huiswaarts.

 

Oct 17, 2023

Muziekavond1Vriendenweekend werd afgelopen zaterdag feestelijk afgesloten met live optreden van coverband "Act'83".  

 

Oct 16, 2023

Randy vd Bogaard_Sailes Muradin_Boya Muradim_Paul Heerkens_Menno Tichelaar_Mike Hubers

Op vrijdag was er darttoernooi voor bedrijven en vrienden team, waaraan 20 teams deelnamen.

Er werd begonnen met 3 poule ronden, waarna de indeling in een winnaars en verliezers ronde gemaakt werd, 4 teams moesten afvallen. Maar hiervoor moesten eerst 7 teams afkampen aangezien deze allemaal 1 wedstrijd gewonnen hadden, de 7 team leiders mochten hun pijlen op een bord gooien en het team met de laagste punten viel af. Hierna werden 3 knock-out ronden gespeeld totdat de winnaars bekend werden.

In de hoofdronde werd team 2 van Paul Heerkens Tegelwerken eerste en team Bouwbedrijf van Driel tweede, daarachter werd het team 1 van Paul Heerkens Tegelwerken derde.

 

Oct 16, 2023

Team Paul Heerkens_Team Nuland

Afgelopen donderdag werd de eerste gildebroeders/zusters darttoernooi georganiseerd. Met een select aantal teams werd er onder gezellige sfeer pijltjes gegooid. Uiteindelijk wist het team van het gilde uit Nuland zich tot winnaar te gooien. De 2e plaats werd behaald door het team van Paul Heerkens, Patricia Heerkens en Peter v.d. Broek. 

 

© Auteursrecht -2024