Home

mrt 23, 2020

DSC_5376

Vandaag hebben wij het droevige nieuws ontvangen dat Piet Timmers is overleden. 

Ondanks aanvankelijke verbetering kende Piet afgelopen weekend een terugval.
Vandaag werd duidelijk dat de situatie de verkeerde kant op ging.


Piet heeft zijn strijd gestreden, maar niet meer kunnen winnen.

 

 

feb 3, 2020

Gisteren hebben wij weer het gezelligste winter rommelmarkt van de regio georganiseerd. Dankzij de goede inspanningen van onze eigen leden en de kraamhuurders kunnen wij weer terug kijken op een succesvolle editie. Tijdens deze editie hebben ruim 790 mensen een bezoek gebracht aan de rommelmarkt.

Onze rommelmarkt bood niet alleen ruimte aan kraamhuurders. Maar er was ook ruimte gereserveerd voor eigen "rommel". Dit alles te samen zorgde voor een interresante markt waar de bezoekers echt van alles konden vinden. De inschrijvingen van de volgende rommelmarkt zullen media November weer van start gaan. De kraamhuuders van de afgelopen editie krijgen t.z.t. een e-mail van de organisatie zodat zij als eerste de kans krijgen om zich in te schrijven op onze rommelmarkt.

DSC_2192

 

jan 20, 2020

DSC_2050

Half januari heeft het Gilde St. Antonius Abt te Vorstenbosch haar jaarlijkse teerdag gehouden.

Op zaterdag 18 januari werd de teeravond gehouden in ’t Gildebergske.

Bij binnenkomst kregen alle leden en genodigden koffie of thee met een kleine chocolade bol erbij.

Na de officiële opening door hoofdman Johnnie was er de huldiging van Gerrit Somers voor zijn 60 jaar lidmaatschap.

Daarna kwam de kring onderscheiding van Maarten Hoefs, en Frans Vogels voor hun 40 jaar lidmaatschap.

Al laatste werd de ‘gildebroeder van het jaar’ bekend gemaakt. Dit jaar was de titel voor Jo vdBerg, Als fotograaf en archivaris van ons gilde houdt Jo de fotoboeken up to date. Er werd ook de foto’s van afgelopen jaren gepresenteerd op de beamer.

Na al de huldigingen werd de avond verder muzikaal opgeluisterd door een digitale jukebox en kon er gedanst worden.

De drankvoorziening met tussentijds enkele warme hapjes was wederom in handen van enkele bereidwillige gildenbroeders van het gilde uit Dinther.

Na middernacht  werd de tapkraan dichtgezet en gingen de laatste gildebroeders en –zusters huiswaarts.

 

jan 13, 2020

Teermis 2020

Afgelopen zondag 12 januari was er in het teken van deze traditionele teerdag een Heilige Mis in de Lambertuskerk te Vorstenbosch. Op een droge morgen ging de gildestoet in optocht van het clubhuis naar de kerk. Tijdens deze Heilige Mis werden de overleden leden herdacht.

Na afloop van de mis was er op ’t Gildebergske voor alle aanwezigen in de kerk samen met de leden een kopje koffie met lekkere snee cake erbij

A.s. zaterdag is de teeravond van het gilde in eigen clubhuis en worden de jubilaris 60 jaar lid Gerrit Somers in het zonnetje gezet.

 

aug 10, 2019

Afgelopen Zaterdag werd het 28e Jeu de Boules Toernooi om het Kampioenschap van Vorstenbosch gehouden. Tijdens deze kampioenschappen dedenĀ 64 teams mee. Uiteindelijk wisten Arno van der Burgt, Marcel van de Zanden en Roel Geenen zich tot winnende team te gooien in de grind bakken.

 

© Auteursrecht -2021