Home

 

 

aug 30, 2021

Afgelopen Zaterdag werd het 29e Jeu de Boules Toernooi om het Kampioenschap van Vorstenbosch gehouden. Tijdens deze kampioenschappen deden 52 teams mee. Uiteindelijk wisten Bert en Thea van Os met Mark de Kok zich tot winnende team te gooien in de grind bakken.finalisten_Andre Huberts_Bert van Os

 

aug 6, 2021

Na afgelopen jaar met alle afzeggingen mogen we weer eindelijk, van daar de aankondiging van het jaarlijkse
jeu de boules kampioenschap van Vorstenbosch, georganiseerd door het gilde St. Antonius Abt. Datum van het jeu de boules kampioenschap 2021 is ZATERDAG 28 AUGUSTUS!!!
Noteer het in je agenda en geef je snel op, dit kan t/m zondag 15 augustus.

Aanmelden kan via ons aanmeldformulier op de pagina Jeu des boules kampioenschappen.

 

jul 12, 2021

Afgelopen donderdag was het een bijzondere dag voor ons gilde. Na lange tijd was er eindelijk weer ruimte om grotere clubactiviteiten op te pakken. Omdat jaarlijks in deze periode schutterskoning schieten wordt gehouden was het vanzelfsprekend dat dit het eerste activiteit was na de strenge lock-down. Het schutterskoningschieten bestaat uit 2 onderdelen. Wie totaal de meeste punten haalt bij het geweerschieten en kruisboogschieten heeft gewonnen. Uiteindelijk was het Jan van Grunsven die het schutterskoningzilver mee naar huis mocht nemen. 

 

mei 31, 2021

Het corona virus lijkt zijn aftocht ingeluid te hebben. Dit wil niet zeggen dat er geen gevaar is voor een opleving van het corona virus. Maar voorlopig ziet dit er niet naar uit en is er gelukkig steeds meer mogelijk. Momenteel mogen onze leden weer bij elkaar komen op het terras. Alle sportactiviteiten zoals vermeld in de nieuwbrief van de vereniging mogen weer gedaan worden. 

 

 

© Auteursrecht -2021