Home

okt 17, 2023

Muziekavond1Vriendenweekend werd afgelopen zaterdag feestelijk afgesloten met live optreden van coverband "Act'83".  

 

okt 16, 2023

Randy vd Bogaard_Sailes Muradin_Boya Muradim_Paul Heerkens_Menno Tichelaar_Mike Hubers

Op vrijdag was er darttoernooi voor bedrijven en vrienden team, waaraan 20 teams deelnamen.

Er werd begonnen met 3 poule ronden, waarna de indeling in een winnaars en verliezers ronde gemaakt werd, 4 teams moesten afvallen. Maar hiervoor moesten eerst 7 teams afkampen aangezien deze allemaal 1 wedstrijd gewonnen hadden, de 7 team leiders mochten hun pijlen op een bord gooien en het team met de laagste punten viel af. Hierna werden 3 knock-out ronden gespeeld totdat de winnaars bekend werden.

In de hoofdronde werd team 2 van Paul Heerkens Tegelwerken eerste en team Bouwbedrijf van Driel tweede, daarachter werd het team 1 van Paul Heerkens Tegelwerken derde.

 

okt 16, 2023

Team Paul Heerkens_Team Nuland

Afgelopen donderdag werd de eerste gildebroeders/zusters darttoernooi georganiseerd. Met een select aantal teams werd er onder gezellige sfeer pijltjes gegooid. Uiteindelijk wist het team van het gilde uit Nuland zich tot winnaar te gooien. De 2e plaats werd behaald door het team van Paul Heerkens, Patricia Heerkens en Peter v.d. Broek. 

 

okt 9, 2023

Opbouwen_vriendenweekend_gilde_vorstenbosch_1

Aankomend weekend is het zo ver. Vriendenweekend! Wij zijn al druk heen en weer om onze "nieuwe" vrienden welkom te heten. Het vriendenweekend begint a.s. donderdag avond al met het Hoge Schuts darttoernooi waar alle gildebroeders en zusters van alle gilde van harte welkom zijn. 

Op vrijdag gaan we nog even gezellig door met darten, maar dan voor iedereen. Meer informatie over het darten vindt je op onze darttoernooi pagina.

Als afsluiting is er op zaterdag een vriendenweekend feestavond met Act'83. Er zijn nog kaarten beschikbaar. De entreekaarten zijn te verkrijgen bij:

Bij Slagerij v.d. Tillard in Vorstenbosch en Nistelrode
Boekhandel Paperpoint. (St. Servatiusstraat 52a Heeswijk-Dinther)
Of bellen naar;

Jan van Grunsven 06-57759802
Eric van den Heuvel 06-53291305

 

okt 4, 2023

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de muziekavond op 14 oktober. 

Entreekaarten zijn v.a. 4 september op de volgende manieren te verkrijgen;

Bij Slagerij v.d. Tillard in Vorstenbosch en Nistelrode
Boekhandel Paperpoint. (St. Servatiusstraat 52a Heeswijk-Dinther)
Of bellen naar;

Jan van Grunsven 06-57759802
Eric van den Heuvel 06-53291305

 

sep 22, 2023

Zoals op onze fleyer te lezen is komt op de muziekavond van onze vrienden weekend Act’83 optreden. Veel mensen hebben hun optredens van deze coverband bijgewoond. Heb jij wel eens van deze band gehoord. Maar weet je niet zo goed wat voor soort muziek zij spelen. Klik dan snel op de titel van dit bericht en je vindt enkele filmpjes van hun optredens.

 

 

© Auteursrecht -2023