Home

sep 22, 2023

Zoals op onze fleyer te lezen is komt op de muziekavond van onze vrienden weekend Act’83 optreden. Veel mensen hebben hun optredens van deze coverband bijgewoond. Heb jij wel eens van deze band gehoord. Maar weet je niet zo goed wat voor soort muziek zij spelen. Klik dan snel op de titel van dit bericht en je vindt enkele filmpjes van hun optredens.

 

 

sep 20, 2023

Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over een lidmaatschap bij onze gilde, of een keer op een van onze clubavonden wilt komen kijken. 

 

 

sep 4, 2023

Het Gilde uit Vorstenbosch wist afgelopen zondag 7 prijzen in de wacht te slepen op de kringildendag van Hoge Schuts met 10 gilden bij het Onze Liever Vrouwe Gilde in Erp.

Met een dertigtal leden namen we deel aan de optocht.

Na afloop van de wedstrijden was bij elke prijs de ‘Horrie-Do’-jel duidelijk hoorbaar in de tent.

Achtereenvolgens mochten we de onderstaande prijzen in ontvangst nemen:

 

Bij bazuinblazen waren er volgende prijzen:

1e prijs in klasse A voor Eric vdHeuvel, met trombegeleiding van Mieke van der Heijden.

 

Bij trommen was er volgende prijs:

1e prijs in Klasse U voor: Maarten Hoefs

 

Bij het vendelen was er volgende prijs:

2e prijs klasse C voor Harm van de Wetering

 

Bij het jeu-de-boules was er volgende prijs:

2e prijs JDB Heerboer: Theo van de Heijden, Sel Somers, Mari Lucius en Frans Geenen.

1e Prijs: Kruisboog Viertal: Paul Heerkens, Bert, Henry en Harm van de Wetering.

1e Prijs: Kruisboog 60+ Peter van Kessel

3e Prijs: Kruisboog 60+ Bert van de Wetering

 

Daarnaast waren er nog goede vermeldingen voor

 

2e plaats Trommen Klasse A voor: Mieke vdWetering

3e plaats Trommen Klasse U voor: Maarten Derks

2e plaats Groepstrommen Klasse A: Maarten Hoes, Maarten Derks, Mieke van de Heijden

2e plaats Vendelen Vaandelklasse met acrobatiek: Marc Somers

2e plaats Vendelen Vaandelklasse zonder acrobatiek: Wim Wijdeven

4e plaats Groepsvendelen: Marc Somers, Wim Wijdeven, Harm van de Wetering, Peter van de Sanden, onder trombegeleiding van Maarten Derks.

 

 

Het was een fijne gildendag met wedstrijden bij warm en vrij zonnig weer, waarbij de drie Gildewaarden Broeder/Zusterschap, Trouw en Dienstbaarheid hoog in het vaandel stonden.

 

aug 21, 2023

Hans Timmers_Harrie van Dommelen_John van der Wijst_winnaars jdb2023

Afgelopen Zaterdag werd het 31e Jeu de Boules Toernooi om het Kampioenschap van Vorstenbosch gehouden. Tijdens deze kampioenschappen deden 60 teams mee. Uiteindelijk wisten Harrie van Dommelen, John van der Wijst en Hans Timmers zich tot winnende team te gooien in de grind bakken.

 

 

aug 19, 2023

Nelis Dominicus en Ise Dortmans_winnaars jeugd 2023

Vandaag tijdens de Vorstenbosch Jeu des boules kampioenschappen werd ook weer de jaarlijkse Jeugd kampioenschappen gehouden. Maar liefst 14 teams bestaand uit 2 kinderen deden mee aan dit toernooi. Het wedstrijdschema was zo ingedeeld dat ieder team minimaal 3 wedstrijden mocht gooien. De 2 teams die de meeste punten hadden gehaald mochten in de finale strijden om de eerste en tweede plaats. De 2 teams die in de ranking op plaats 3 en 4 stonden mochten in de finale gaan strijden om de 3e plaats. 

Evi Diepstraten en Janne van de Loo mochten streden in de finale ronds om de 3e plaats tegen Liv van de Laar en Suze van der Heijden. Na een spannende strijd lukte het Liv en Suze niet om Evi en Janne van een 3e plaats te weerhouden. 

De hoofdfinale werd gespeeld tussen Ise Dortmans en Nelis Dominicus. Hun tegenstanders in deze grote finale waren Tommy Dominicus en Ruben Kanters. Ook dit was een finale om van te smullen. Het leek bijna voor de hand liggend dat Tommy en Ruben gingen winnen met een 10-0 voorstand. Maar helaas voor Tommy en Ruben hadden Ise en Nilis een spectaculaire comeback en wisten zijn uiteindelijk de wedstrijd te beslissen met een fraaie 13-10. Daarmee zijn Ise Dortmans en Nilis Dominicus de Vorstenbosch Jeugd Kampioenen bij de Vorstenbosch Jeu des boules kampioenschappen.

 

 

 

© Auteursrecht -2023