Jeu des Boules kampioenschappen

Zaterdag 10 augustus 2024 organiseren wij weer de jaarlijkse Jeu des boules kampioenschappen van Vorstenbosch. Wil jij mee doen dan ben jij van harte welkom. Vorm samen met 2 andere een team van 3 personen. Twee van de 3 personen moeten woonachtig zijn in Vorstenbosch. De derde deelnemer mag ook van buiten Vorstenbosch komen. Je kunt jouw team vervolgens aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen. Doe je dit voor maandag 5 augustus dan ben je zeker van dat je als team mag deelnemen aan deze kampioenschappen. Na deze datum wordt je op de reservelijst gezet. 

Heb je geen team, maar wil je wel meedoen. Neem dan gerust contact met ons op. Wie weet kunnen wij dan als een team vormen. 

Het inschrijfgeld van € 10,00 per team dient op zaterdagochtend bij het secretariaat te worden betaald.

Oefenavonden

Binnenkort kan er op donderdagavond weer door iedereen op ’t Gildebergske geoefend worden vanaf 19.00 uur; einde oefenavonden 23.00 uur.
De data: 18 juli, 25 juli, 1 augustus en 8 augustus.

Aanmeld formulier Teams

Team leider
Deelnemer 2
Deelnemer 3

Wedstrijd regelement

Zoals bij ieder spel/wedstrijd kent ook de Jeu des boules enkele spelregels. Wij hebben de spelregels verzamend op onze pagina Regelement Jeu des boules.


Gerelateerde items

Pagina 1 van 2  > >>

 

Aug 21, 2023

Hans Timmers_Harrie van Dommelen_John van der Wijst_winnaars jdb2023

Afgelopen Zaterdag werd het 31e Jeu de Boules Toernooi om het Kampioenschap van Vorstenbosch gehouden. Tijdens deze kampioenschappen deden 60 teams mee. Uiteindelijk wisten Harrie van Dommelen, John van der Wijst en Hans Timmers zich tot winnende team te gooien in de grind bakken.