Home


Sep 24, 2016
Dear user Nog even oefenen en dan is het zover. Op Vrijdag 30 September om 19.30 uur in de foyer van De Stuik de eerste keezavond. Het inschrijfgeld bedraagt € 5, - per persoon daar voor krijgt u gegarandeerd een gezellige speelavond, drie keer een hapje, en maakt u kans op mooie prijzen. Deelname vanaf 16 jaar. We spelen in teamverband 2 tegen2. Keezborden zijn aanwezig. Na aanmelding komt per mail reactie terug met de spelregels. Je kunt je als team, nog aanmelden door een mail, met vermelding van de namen te sturen naar keeztoernooivorstenbosch@hotmail.com

Sep 20, 2016

Gilde Sint Antonius Abt Vorstenbosch succesvol op Brabantse kampioenschappen te Boxmeer. Het Gilde uit Vorstenbosch wist afgelopen zondag maar liefst 3 prijzen in de wacht te slepen op de Federatie toernooi met 52 deelnemende gilden bij het Heilige Bloed Gilde in Boxmeer.

Met een tiental leden was het gilde naar Boxmeer gegaan om deel te nemen aan het de Brabantse kampioenschappen. In enkele klassen van het Trommen waarin werd deelgenomen, is ook een prijs binnengehaald. Bij elke prijs was het ‘Sint Antonius Abt’ lied duidelijk hoorbaar in de kiosk.

Bij het trommen in Klasse A werd Jelle van de Wetering kampioen.

Bij het trommen in Klasse B werd Lindsey kampioen.

Bij het trommen in Klasse C wist Mieke van der Heijden promotie naar klasse B te behalen.

Bij het groepstrommen in werd een 3e plaats behaald door Maarten Derks, Maarten Hoefs, Jelle

vd Wetering, Anke vd Wetering, Lindsey Vogels en Mieke vd Heijden.

Het was een fijne Federatie wedstrijd met heel lekker weer, goede organisatie waarbij de drie

gildewaarden Broeder/Zusterschap, Trouw en Dienstbaarheid hoog in het vaandel stonden.