Nieuws

Jan 25, 2024

Teerdag was weer gezellig


Categorie: Teerdag
Ingezonden door: M.Derks

 

Gehuldigden_Sara van den Broek_Bert Hoefs_Marc Somers_Wim Wijdeven_Ronnie van Grunsven_Jan van Grunsven_Nathalie van Zoggel_Martien van Asseldonk_Hein Nooijen_Janne Nooijen_Wout Nooijen

Op zondag 14 januari was er een gildemis in Lambertus Kerk

Op zaterdag 20 januari hield Gilde St. Antonius Abt te Vorstenbosch haar jaarlijkse teeravond in clubhuis ‘t Gildebergske. Enkele leden organiseerden de feestavond. Het clubhuis was mooi versierd en er waren lekkere hapjes.

Bij aanvang was er een frietkar om gezamenlijk te eten met aansluitend officiële opening door hoofdman Eric en huldigingen van jubilarissen: 65 jaar lid: Jan van Grunsven en Bert Hoefs, 50 jaar lid: Wim Wijdeven en Martien van Grunsven, 40 jaar lid: Hein Nooijen. Ook werden nieuwe leden: Janne en Wout Nooijen, Sara van den Broek en Nathalie van Grunsven en beschermheer Ronnie van Grunsven geïnstalleerd. Als verrassing kreeg Marc Somers een schild van verdienste uitgereikt voor zijn vele werkzaamheden als secretaris en inmiddels ook 25 jaar in de overheid van het gilde.

Na al de huldigingen kwam ons Jentje(oud hoofdman Jan van Grunsven), moppen tappen. Daarna werd in de avond lekker gebuurt en gedanst, onder genot van een lekker drankje, met muzikale begeleiding gilde-DJ’s Ad en Sel Somers.

Rond de klok van 12 uur stopte de muziek en later werd de tapkraan ook dichtgezet en gingen de laatste gildebroeders en –zusters huiswaarts.

© Auteursrecht -2024