Nieuws

Mar 29, 2015

Johnnie v.d. Heijden nieuwe hoofdman


 

Tijdens de ledenvergadering van 26 maart 2015 heeft de vergadering ingestemd met Johnnie van der Heijden als nieuwe hoofdman op voordracht van het bestuur. De vergadering begon met chocolade bollen als traktatie namens aftredend hoofdman Maarten Hoefs.

Categorie: Overige
Ingezonden door: M.Derks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tevens werden 2 nieuwe bestuursleden voorgedragen, aangezien voormalig Hoofdman Maarten Hoefs ook met bestuurswerkzaamheden wenste te stoppen. Henri van de Wetering en Cor Geenen werden onder applaus vanuit de vergadering aan het bestuur toegevoegd, zodat de taken nu met 8 personen nog beter te verdelen zijn.

Na afloop van de reguliere vergadering was er een speciaal dankwoord van Ere-Hoofdman Jan van Grunsven aan oud hoofdman Maarten Hoefs, onder vermelding van alle hoofdmannen vanaf heroprichting en hun verdiensten. Er werd opgemerkt dat de laatste 3 hoofdmannen alle drie hoofdtamboer waren voordat zij de functie van hoofdman op zich namen. Daarna werd hoofdman Maarten Hoefs van zijn Ere-tekens ontdaan en mocht hij op zijn beurt de nieuwe hoofdman Johnnie voorzien van het Hoofdmanschild en de Hoofdman-staf. Aansluitend waren er bloemen voor oud hoofdman Maarten Hoefs, namens de nieuwe hoofdman Johnnie van der Heijden.

© Auteursrecht -2024